TJENESTER

SMÅ OG STORE OPPDRAG

Ingen oppdrag er for små, og få er for store:). Spør oss om alt innen foto og film! Vi kan levere det meste som er lønnsomt for små og store bedrifter (mm)- i høy kvalitet til gunstige priser.

Fra krevende reklamefoto, info-filmer, reportasjeprosjekter og lønnsomme totale visuelle pakker, til portretter, produktfoto, eventfilmer og streaming.

LØNNSOMT

l dag er det visuelle viktigere enn noen gang for firmaer. Moderne fotografi og video i høy kvalitet, gir synlighet, og vitner om en moderne bedrift som tar kunder, og ansatte, på alvor. Det er  gunstig å kunne få både foto og film, inkludert drone-opptak, spesialteknikker og streaming, fra samme sted, i matchende kvalitet.

Vi hjelper gjerne til med ideer og utforming av ulike visuelle produkter. Enten det er en total visuell gjennomgang, og fornying, som gir mange firmaer et stort og lønnsomt løft, eller enkelt-opptak.

MANGE MULIGHETER

Bo Mathisens drone-lisens i høyeste klasse (RO3), åpner for mange muligheter (som de fleste andre dronepiloter ikke har). Det gjør også timelapse-utstyr, stabilisatorer, superteler, fish-eye, spesialoptikk for interiør/eksteriør, kraner, skinner, bilmontasje-utstyr, undervannskamera, 360 graders kamera, GoPro-kameraer mm.


FOTO

Vi produserer det meste innen fotografi, slik som reklamefoto, bedriftsfoto og pressefoto mm i høy kvalitet til gunstige priser. SE MER!

Startside Info Foto

FILM

Vi er eksperter på firma-filmer laget med eller uten droner, avanserte timelapser, stabilisatorer eller annet spesialutstyr. SE MER!

Startside Info Film 1

DRONE

Foto og video fra drone gir fantastiske muligheter. Bo Mathisen har en lisens i høyeste klasse (Spesifikk-kategori) som åpner en rekke type flygninger som de fleste dronepiloter ikke har lovlig mulighet til å utføre. SE MER!

Startside Info Drone

STREAMING

Direktesending/webcast eller opptak med 1-6 kameraer av foredrag, presentasjoner og eventer. God lyd- og bildekvalitet, og rimelige priser. SE MER!

Startside Info Streaming

UTSMYKNING/FOTOKUNST

Fotografi (og video) til kunst/utsmykning kan lages fra eksisterende materiale, eller nytt kan produseres. Motiver kan relateres til firma og farger kan tilpasses interiør. Foto kan trykkes på ulike materialer. Få ideer: SE MER!

Hi09 Dom

FIRMA-VIDEO/FOTO ARKIV

Vi tilbyr en bra arkivløsning for både foto og videoklipp. Og evt for grafiske elementer som animerte logoer. Gjør det enkelt å finne og laste ned eget materiale i ulike størrelser. SE MER!

Bredde Bilder Foto Video Arkiv Info