TJENESTER

SMÅ OG STORE OPPDRAG

Ingen oppdrag er for små, og få er for store:). Spør meg om alt innen foto og film! Jeg leverer det meste som er lønnsomt for små og store bedrifter (mm)- i høy kvalitet til gunstige priser. Jeg kan gjøre mye som et enmanns-team. Det holder kostnader nede, sikrer enkel kommunikasjon og utelater tvil om hvem som vil stå bak kameraet. Enkelte produksjoner krever flere folk som da vil leies inn.

Jeg har lang og bred erfaring innen foto- og videoproduksjon og kan levere alt fra krevende reklamefoto, info-filmer, reportasje-prosjekter og lønnsomme totale visuelle pakker, til portretter, produktfoto, eventfilmer og streaming. Jeg startet tidlig å fly droner,  og har lisens i høyeste klasse (Spesific), som gir mulighet til en rekke opptak de fleste dronepiloter ikke har lovlig adgang til.

LØNNSOMT

l dag er det visuelle viktigere enn noen gang for firmaer. Moderne fotografi og video i høy kvalitet, gir synlighet, og vitner om en moderne bedrift som tar kunder, og ansatte, på alvor. Det er  gunstig å kunne få både foto og film, inkludert drone-opptak, spesialteknikker og streaming, fra samme sted, i matchende kvalitet.

Jeg hjelper gjerne til med ideer og utforming av ulike visuelle produkter. Enten det er en total visuell gjennomgang og fornying, som gir mange firmaer et stort og lønnsomt løft, eller enkelt-opptak.

Timelapse-utstyr, stabilisatorer, superteler, fish-eye, spesialoptikk for interiør/eksteriør, kraner, skinner, bilmontasje-utstyr, undervannskamera, 360 graders kamera, GoPro-kameraer mm. bidrar til å kunne håndtere de fleste oppgaver, og til å produsere visuelle produkter som blir lagt merke til. 

FOTO

Jeg produserer det meste innen fotografi, slik som reklamefoto, bedriftsfoto og reportasjefoto mm i høy kvalitet til gunstige priser. SE MER!

Startside Info Foto

FILM

Jeg produserer de fleste type firma-filmer mm som et en-manns team eller evt med et lite crew. Høy kvalitet til rimelig pris:) SE MER!

Startside Info Film 1

DRONE

Foto og video fra drone gir fantastiske muligheter. Jeg har lisens i høyeste klasse (Spesifikk-kategori) som åpner for en rekke type flygninger som de fleste dronepiloter ikke kan utføre lovlig. SE MER!

Startside Info Drone

STREAMING

Direktesending/webcast eller opptak med 1-6 kameraer av foredrag, presentasjoner og eventer. God lyd- og bildekvalitet, og rimelige priser. SE MER!

Startside Info Streaming

UTSMYKNING/FOTOKUNST

Fotografi (og video) til kunst/utsmykning kan lages fra eksisterende materiale, eller nytt kan produseres. Motiver kan relateres til firma og farger kan tilpasses interiør. Foto kan trykkes på ulike materialer. Få ideer: SE MER!

Hi09 Dom