DRONEFOTO | DRONEFILM

Erfaren pilot og fotograf

Foto og video fra droner åpner for fantastiske muligheter- spesielt med en dyktig pilot og fotograf som innehar riktig lisens.  

Lisens i høyeste klasse- RO3

Bo Mathisens dronepilot-lisens fra Luftfartstilsynet, i høyeste klasse (RO3), gir anledning til profesjonell flygning, og en rekke typer oppdrag de fleste dronepiloter ikke har lov å utføre. Slik som opptak nær veier, bygninger og folk. Denne type lisens bidrar også til at det er større sjanse for å få dispensasjon til dronflygning i restriksjons-områder, slik som i Oslo sentrum, eller til å få tillatelse til å fly høyere enn normal maks-høyde, som er 120 m. 

drone-1080844_03

Mange muligheter

Dronefotografi og dronevideo gir muligheter vi som er fotografer og film-skapere bare kunne drømme om for få år siden. Og våre kunder kan få materiale som uten droner ville vært umulig, eller veldig kostbart å skaffe til veie. 

Video fra drone gir en ekstra dimensjon til de fleste filmer. Å kunne gå fra nærbilde til oversiktsbilde i samme opptak gir spennende muligheter. Og enda mer interessant kan det bli når vi kombinerer med håndholdt stabilisert kamera, kraner og mer.

Med Bo Mathisens kompetanse innen fotografi og video som grunnlag kan vi virkelig skape foto og video med høy informasjonsverdi, samt WOW-effekter, som vil være stort for Facebook, nyhetsbrev, presentasjoner, firma-web og mye mer!
Cookies must be accepted in order to display this content. Accept

Godkjenning fra:

Luftfarttilsynet Med
Nsm

Medlem av:

Unknown
Unknown 2