DRONEFOTO | DRONEFILM

Erfaren pilot og fotograf

Foto og video fra droner åpner for fantastiske muligheter- spesielt med en dyktig pilot og fotograf som innehar riktig lisens.

Drone-opptak kombinert med bakke-opptak gir fantastiske muligheter til informative og fengende filmer, og fotografi.

Lisens i høyeste klasse- SPECIFIC

SPECIFIC-lisens gir adgang til profesjonell droneflygning med mulighet for en rekke typer oppdrag de fleste dronepiloter ikke har lov å utføre. Slik som opptak nær veier, bygninger og folk.

Bo Mathisen kan skaffe dispensasjon til dronflygning i restriksjons-områder, slik som i Oslo sentrum. Det kan også være mulig å få tillatelse til å fly høyere enn normal maks-høyde, som er 120 m. 

_DX_1583-Edit

Mange muligheter

Dronefotografi og dronevideo gir muligheter vi som er fotografer og film-skapere bare kunne drømme om for få år siden. Og våre kunder kan få materiale som uten droner ville vært umulig, eller veldig kostbart å skaffe til veie. 

Video fra drone gir en ekstra dimensjon til de fleste filmer. Å kunne gå fra nærbilde til oversiktsbilde i samme opptak gir spennende muligheter. Og enda mer interessant kan det bli i kombinasjon med håndholdt stabilisert kamera, kraner og mer.

Høy kompetanse innen både foto/video og droneflygning gir mulighet til virkelig å skape foto og video med høy informasjonsverdi, samt WOW-effekter, som vil være stort til Facebook, nyhetsbrev, presentasjoner, firma-web og mye mer!

VIL DU SE? 2 MIN FILM MED EKSEMPLER PÅ VIDEO DRONE-OPPTAK JEG HAR PRODUSERT.

Cookies must be accepted in order to display this content. Accept

Godkjenning fra:

Luftfarttilsynet Med
Nsm

Medlem av:

Unknown
Unknown 2