OM OSS

BO MATHISEN

FOTOGRAFI

Bo Mathisen ble gjennom flere år som fast fotograf i VG en av landets mest premierte fotografer. l tillegg til andre priser har han blitt tildelt 20 premier i prestisjetunge Årets Bilde, inkludert selve Årets Bilde prisen. Han har også bred erfaring fra magasiner og organisasjoner. l de senere år har han hovedsaklig arbeidet med fotografi og video for næringsliv og reklame.

FILM-VIDEO

Bo står bak en rekke filmer for store firmaer som Hafslund, TINE, Norkring/Telenor, Oslo Filharmonien, Energi Norge mfl. Han har filmet og del-regissert Gullrute-nominert TV dokumentar for TV 2, gjort opptak til NRK-serie om Nilen i Sør Sudan, filmet for Internasjonale Røde Kors i Afrika (vist  i CNN mm) og jobbet som enmanns videoteam med ambulansetjeneser i Midt-Østen.

DRONE OG ANNEN TEKNIKK

Bo har lagt ned mye arbeid i teknikker som bidrar til å kunne løse en rekke oppgaver og gi foto og film i høy kvalitet. Bo har lisens for profesjonell droneflyging i høyeste klasse (RO3). Hans lisens gir muligheter få andre dronepiloter har anledning til å utføre lovlig. 

Kunnskap og tilgang til timelapse-utstyr, stabilisatorer, superteler, fish-eye, spesialoptikk for interiør/eksteriør, kraner, skinner, bilmontasje-utstyr, undervanns-utstyr mm gir også fantastiske muligheter.

UTSTILLINGER MM

Bo Mathisen har holdt flere fotoutstillinger, bla 2 utstillinger på Rådhusplassen i Oslo. Den siste var et prosjekt støttet av Fritt Ord i samarbeid med Regnskogfondet. Han er en av tre  nordmenn (Morten Krogvold og Knut Bry) som har hatt egen utstilling på Fotomässan i Gøteborg. Han har utgitt boken Mayday med egne dokomentarfotografier fra nær 20 land. Boken fikk svært positive omtaler og ble tildelt Sølv i Årets Vakreste Bok.

Utfordringene kan gjerne stå i kø, Bo Mathisen leverer gullkantede bilder. Enten han fanger sprengningsbasen i hardt arbeid hundre meter under havet – eller melkebønder som sikrer at frokosten blir akkurat slik du vil ha den. Hans blikk er en levende linse som gir deg nøyaktig det du ønsker – men ikke trodde var mulig.

Mikkel Friis, kommunikasjonsansvarlig OFV. Tidligere Mesta og TINE.

KRISTOFFER HARTMARK

Kristoffer Hartmark har bachelorgrad i multimedieteknologi, og Svennebrev i Mediegrafikerfaget. Har erfaring innen flere områder av videoproduksjon, for eksempel flerkameraproduksjoner, 3D, animasjon og andre visuelle effekter.

Fullførte medieeksamen (Svenneprøven) tidlig 2017, etter å ha vært trainee med Bo siden slutten av 2013.

Han har jobbet med kommunikasjonsteknologi gjennom multimedia presentasjoner og interaktive løsninger.

Samarbeidet med dere har vært supert! Vi syntes dere har vært veldig gode til å kommunisere alle alternative tjenestene deres som har vært relevante for vårt behov, og dere gjorde det enkelt for oss å velge opplegget som passet best for oss. Dere var rask i respons og tok gjorde en god befaring av lokasjonen i forkant av filmingen slik at alt var rigget riktig og klart i tide. Spesielt honnør til Kristoffer Hartmark som utførte oppdraget for oss! Videre satt vi stor pris på at vi fikk klippet såpass hurtig etter filmingen. Takk for samarbeidet!

Christian Dahl, digital forretningsutvikler, Coor.

Je Original

JEANETTE PLESNER 

Er utdannet interiørdesigner og har mye erfaring innen design forøvrig og fotografi.

To Original

TOMMY STRØMMEN

Fullført fotograf eksamen (fagprøven) i slutten av 2013, etter å ha vært en trainee med Bo siden 2011.

Han fortsetter nå hos Bo Mathisen Photofilmproduction som frilanser, arbeider med film og fotografi.

Før dette så studerte Tommy grafisk design i Norge og Singapore. Etter å ha mottatt sin bachelorgrad i Singapore jobbet han som designer og fotograf i to år før han flyttet tilbake til Oslo.