OM OSS

BO MATHISEN

Produserer fotografi og film for reklame, bedriftskunder og redaksjonelt. Han er en av Norges mest tildelte fotografer og har jobbet i flere år som fotograf i Norges største avis, VG. Før og etter denne perioden har han jobbet for en rekke magasiner og har lang erfaring innen kommersiell / reklamefotografering. Han har hatt flere utstillinger med egne fotografier og laget den prisbelønte boken Mayday med egne bilder fra hele verden. Bo Mathisen var tidlig ute med å få pilot-lisens til profesjonell droneflyging i Norge, og har også brukt mye tid på andre teknikker, slik som avanserte timelapser mm.

Priser/utmerkelser:

Bo Mathisen har vunnet hovedprisen i Årets bilde blant totalt 20 premier i den norske pressekonkurransen. Han har vunnet 4 premier i Fuji Award-konkurransen, inkludert Award of Merit. Han har også mottatt 2 priser i kategorien Best Picture of Communication Price. TV-dokumentarfilmen Tung, som han filmet og delvis regissert, ble nominert til Best Documentary i Gullruten, og hans bok Mayday fikk en sølvpris i den prestisjefylte prisen Årets vakreste bok.

Utfordringene kan gjerne stå i kø, Bo Mathisen leverer gullkantede bilder. Enten han fanger sprengningsbasen i hardt arbeid hundre meter under havet – eller melkebønder som sikrer at frokosten blir akkurat slik du vil ha den. Hans blikk er en levende linse som gir deg nøyaktig det du ønsker – men ikke trodde var mulig.

Mikkel Friis, kommunikasjonsansvarlig OFV. Tidligere Mesta og TINE.

KRISTOFFER HARTMARK

Fullførte medieeksamen (Svenneprøven) tidlig 2017, etter å ha vært trainee med Bo siden slutten av 2013. Har en bachelorgrad i multimedieteknologi, og har erfaring innen flere områder av videoproduksjon, for eksempel flerkameraproduksjoner, 3D, animasjon og andre visuelle effekter.

Han har jobbet med kommunikasjonsteknologi gjennom multimedia presentasjoner og interaktive løsninger.

Samarbeidet med dere har vært supert! Vi syntes dere har vært veldig gode til å kommunisere alle alternative tjenestene deres som har vært relevante for vårt behov, og dere gjorde det enkelt for oss å velge opplegget som passet best for oss. Dere var rask i respons og tok gjorde en god befaring av lokasjonen i forkant av filmingen slik at alt var rigget riktig og klart i tide. Spesielt honnør til Kristoffer Hartmark som utførte oppdraget for oss! Videre satt vi stor pris på at vi fikk klippet såpass hurtig etter filmingen. Takk for samarbeidet!

Christian Dahl, digital forretningsutvikler, Coor.

Je Original

JEANETTE PLESNER 

er utdannet interiørdesigner og har mye erfaring innen design forøvrig og fotografi.

To Original

TOMMY STRØMMEN

Fullført fotograf eksamen (fagprøven) i slutten av 2013, etter å ha vært en trainee med Bo siden 2011.

Han fortsetter nå på Bo Mathisen Photofilmproduction som frilanser, arbeider med film og fotografi.

Før dette så studerte Tommy grafisk design i Norge og Singapore. Etter å ha mottatt sin bachelorgrad i Singapore jobbet han som designer og fotograf i to år før han flyttet tilbake til Oslo.