OM OSS

BO MATHISEN

Fotografi

Bo Mathisen ble gjennom flere år som fast fotograf i VG en av landets mest premierte fotografer. Han har blant annet blitt tildelt 20 premier i prestisjetunge Årets Bilde, inkludert den gjevest, selve Årets Bilde prisen. Han har bred erfaring fra oppdrag for magasiner og organisasjoner, og har i de senere år hovedsaklig arbeidet innen næringsliv og reklame. 

Bo har jobbet for Telenor, TINE, Norwegian Air, Hafslund, Mesta, Omexom, SansBygg, Oslo Filharmonien, Lindorff, Entra mfl.


Film-video

Bo har laget filmer for en rekke firmaer som Hafslund, TINE, , Norkring/Telenor, Nordea, Oslo Filharmonien, Infratek, Energi Norge mfl. 

Han har filmet og del-regissert Gullrute-nominert TV dokumentar for TV 2, gjort opptak til NRK-serie om Nilen i Sør Sudan, filmet for Internasjonale Røde Kors i Afrika (vist i CNN mm) og jobbet som en-manns video-team med ambulansetjenestene i Midt-Østen.

Drone og annen teknikk

Bo har lisens fra Luftfartstilsynet for profesjonell droneflyging i høyeste klasse (RO3). Hans lisens gir mulighet for opptak få andre dronepiloter har anledning til å utføre lovlig.

Han har også lagt ned mye arbeid i andre teknikker. Slik som bruk av timelapse-utstyr, stabilisatorer, superteler, fish-eye, spesial-optikk for interiør/eksteriør og makro-opptak, kraner, skinner, bilmontasje-utstyr, undervanns-utstyr og 360 graders kamera.

Streaming

Bo, og hans medarbeidere, har bred erfaring innen ulike former for streaming, med ett eller flere kameraer. Vi legger vekt på høy kvalitet i lyd og bilde- enten vi sender konferanser, foredrag, gudstjenester, konfirmasjoner eller annet. Sendeutstyr med flere internettilkoblinger bidrar til en sikker sending med god kvalitet. 


Prisbelønnet bok

Bo har utgitt boken Mayday med egne dokumentar-fotografier fra nær 20 land. Boken ble tildelt Sølv i Årets Vakreste Bok og fikk rosende omtaler i pressen, blant annet terningkast 5 i VG. 

3225 Copy
3229
3234

Utstillinger

Bo Mathisen har holdt flere fotoutstillinger, bla 2 utstillinger på Rådhusplassen i Oslo. Den siste var et prosjekt støttet av Fritt Ord i samarbeid med Regnskogfondet. Han er en av tre nordmenn (i tillegg til Morten Krogvold og Knut Bry) som har hatt egen utstilling på Fotomässan i Gøteborg. 

White Gold 3

White Gold. Fotomässan, Gøteborg

Mayday Utstilling

Mayday. Rådhusplassen, Oslo.

Bm29277 3

Wajãpi i Amazonas. Rådhusplassen i Oslo."Utfordringene kan gjerne stå i kø, Bo Mathisen leverer gullkantede bilder. Enten han fanger sprengningsbasen i hardt arbeid hundre meter under havet – eller melkebønder som sikrer at frokosten blir akkurat slik du vil ha den. Hans blikk er en levende linse som gir deg nøyaktig det du ønsker – men ikke trodde var mulig."

Mikkel Friis, kommunikasjonsansvarlig OFV. Tidligere Mesta og TINE.KRISTOFFER HARTMARK

Kristoffer Hartmark har bachelorgrad i multimedieteknologi, og Svennebrev i Mediegrafikerfaget. Har erfaring innen flere områder av videoproduksjon, for eksempel flerkameraproduksjoner, 3D, animasjon og andre visuelle effekter.

Fullførte medieeksamen (Svenneprøven) tidlig 2017, etter å ha vært trainee med Bo siden slutten av 2013.

Han har jobbet med kommunikasjonsteknologi gjennom multimedia presentasjoner og interaktive løsninger.


"Samarbeidet med dere har vært supert! Vi syntes dere har vært veldig gode til å kommunisere alle alternative tjenestene deres som har vært relevante for vårt behov, og dere gjorde det enkelt for oss å velge opplegget som passet best for oss. Dere var rask i respons og tok gjorde en god befaring av lokasjonen i forkant av filmingen slik at alt var rigget riktig og klart i tide. Spesielt honnør til Kristoffer Hartmark som utførte oppdraget for oss! Videre satt vi stor pris på at vi fikk klippet såpass hurtig etter filmingen. Takk for samarbeidet!"

Christian Dahl, digital forretningsutvikler, Coor.


To Original

TOMMY STRØMMEN

Tommy er nå tilknyttet som frilans for oss etter å ha fullført læretid og fagprøve som lærling i fotograf-faget, etterfulgt av et par år som ansatt hos oss.

Tommy har studert grafisk design i Norge og Singapore og har arbeidet to år Singapore jobbet han som designer og fotograf i to år før han flyttet tilbake til Oslo.