FOTO

DENNE SIDEN ER UNDER KONSTRUKSJON!!!

Vi skaper fotografi innen næringsliv, reklame, portrett og reportasje i høy kvalitet til gunstige priser. Droner, superteler og spesialutstyr for makro-, timelapse-, interiør/eksteriør-, undervanns- og 360°-fotografi gir muligheter for spesielle opptak. Vi fotograferer på location, i eget studio, eller vi kan sette opp et studio hos kunden. 

Bo Mathisens fotografiske blikk har gjort ham til en av de mest prisvinnende fotografene i Norge. Bred erfaring innen reportasje og kommersiell fotografi er en gunstig kombinasjon. 

Pris Tabell

INKLUDERT: Forberedelse, redigering / kontaktkopier, Fri bruk & kjøring (innen Oslo)

Etterfølgende timer: Kr 1600 per time

Bildebehandling (normal): Kr 300 per bilde

Tillegg for "Digital sminke" av portretter: Kr 100 pr. Bilde

Tillegg for drone: Kr 2000 per oppdrag

Eventuelle utgifter til parkering, modell mm kommer i tillegg

Kjøring utenfor Oslo: Statens takster+750/t (ved total varighet over 6 timer)

Prisene over er normal-priser eks. mva. og gjelder for de aller fleste type oppdrag. Fri bruk gjelder ikke for videresalg / overgivelse til tredjepart uten etter avtale med Bo M.

Lang Fotocollage Custom 2

PORTRETT

Pris: fra kr 3000. Vi tar portretter på location, i vårt studio eller i et bærbart studio rigg som kan settes opp der det er mest praktisk for deg.

Studio Portraitt Collage Thumbnail

DRONE FOTO | FILM

Pris: fra kr 5000. Mangler tekst......

Drone 280x

REKLAME

Vi fotograferer produkter i vårt studio eller på stedet for større ting med et rigg designet for ditt produkt. Spesialoptikk og programvare gir muligheter for gode bilder av svært små gjenstander.

Foto I Studio Collage

SOSIALE MEDIER

Info kommer, ta kontakt!

TIMELAPSE & TEKNIKK

Info kommer, ta kontakt!

EVENT

Tekst kommer!

360 GRADER FOTO

360 graders fotografering kan være hensiktsmessig og stilig for mye. Vi lager bilder i høy kvalitet, slik at du kan se overalt i bildet, så vel som helt opp og ned. Våre 360 gradersbilder jobber på alle plattformer

360 Info