FOTO

"Alt" innen fotografi til næringsliv, reklame og presse

Vi skaper det meste, smått og stort, innen næringslivfoto, reklamefoto og pressefoto- i høy kvalitet til gunstige priser. Fra reklamekampanjer til portretter av ansatte. Fra studio-opptak til ulike typer opptak på location- slik som reportasjefoto, industrifoto og profilbilder. Som fast fotograf i VG gjennom flere år fikk Bo grundig erfaring i å mestre vanskelige opptaks-forhold, og ble en av landets mest premierte fotografer. 

Utstyr som egner seg for hurtige motiver og vanskelige lysforhold kan være avgjørende på location. Droner, superteler, fish eye og spesialoptikk for makro og interiør/eksteriør samt utstyr til undervanns- og 360°-fotografi kan også bidra for å oppnå fotografi som forteller, engasjerer og blir lagt merke til. Vi fotograferer på location, i eget studio, eller vi kan sette opp et studio hos kunden. 

Photo Info Reportasje 3

REPORTASJEFOTO

Reportasjefoto, dokumentarfoto eller pressefoto er en sjanger som er opplagt i pressen, men også aktuelt som næringslivsfoto og reklamefoto. Bo ble som fotograf i VG en av landets mest premierte på feltet.

Photo Info Drone 412

DRONEFOTO

Bo har drone-lisens i høyeste klasse (RO3) fra Luftfartstilsynet med tillatelse til flere typer opptak få andre drone-piloter kan gjøre lovlig. 

Studio Portraitt Collage V3 412p W Backdrops

PORTRETTFOTO

Bo tar portrettfoto på location, i vårt studio eller vi setter opp studio hos kunden. Pressebilder, profilbilder eller miljø-portretter kan være gunstig å fotografere inne eller ute. Til studioportretter har vi en mengde bakgrunner å velge blant.

Photo Info Reklamefoto

REKLAMEFOTO

Reklameopptak gjør vi i studio og på location. Bo Mathisen har bred erfaring innen både reportasje og kommersiell foto og film. Den kombinasjonen er velegnet til mange typer reklameopptak.

Sosiale Medier Ikoner

SOSIALE MEDIER

Sosiale medier, som Facebook, Instagram og LinkedIn, er viktige å forholde seg til. Vi kan ta bilder som egner seg.

Photo Info Event

EVENT

l tillegg til streaming kan vi lage fotografi og video til eventer- eller fra eventer. Film og foto kan vises under, eller mellom, foredrag mm. Foto og reportasjefilmer kan produsere fra eventer.

Dsr7936

TIMELAPSE & TEKNIKK

Vi kan produsere ulike typer av timelapser, med eller uten bevegelig kamera. Både kort-tids og lang-tids opptak, til byggeprosjekter mm. Ellers har vi utstyr for bilmontasje av kamera mm.

Photo Info 360 Info

360 GRADER FOTO

360 graders fotografering kan være hensiktsmessig og stilig for mye. Vi lager bilder i høy kvalitet, slik at du kan se overalt i bildet, så vel som helt opp og ned. Våre 360 gradersbilder jobber på alle plattformer