FOTO

"ALT" INNEN FOTOGRAFI TIL NÆRINGSLIV, REKLAME OG PRESSE

Hør med meg om smått og stort, innen næringslivfoto, reklamefoto og pressefoto- i høy kvalitet til gunstige priser. Fra reklamekampanjer til portretter av ansatte. Fra studio-opptak til ulike typer opptak på location- slik som reportasjefoto, industrifoto og profilbilder. Som fast fotograf i VG gjennom flere år fikk jeg grundig erfaring i å mestre vanskelige opptaks-forhold, og ble en av landets mest premierte fotografer. 

Utstyr som egner seg for hurtige motiver og vanskelige lysforhold kan være avgjørende på location. Droner, superteler, fish eye og spesialoptikk for makro og interiør/eksteriør samt utstyr til undervanns- og 360°-fotografi kan også bidra for å oppnå fotografi som forteller, engasjerer og blir lagt merke til. Jeg fotograferer på location, i eget studio, eller jeg kan sette opp et studio hos kunden. 

Photo Info Reportasje 3

REPORTASJEFOTO

Reportasjefoto, dokumentarfoto eller pressefoto er en sjanger som er opplagt i pressen, men også aktuelt til næringsliv og reklame. Som fotograf i VG ble jeg en av landets mest premierte på feltet, og har utgitt prisbelønnet bok med egne dokumentarofotografier, samt hatt flere separat-utestillinger. 

Photo Info Drone 412

DRONEFOTO

Jeg har lang erfaring som drone-pilot og har nå lisens for profesjonell flygning i høyeste klasse (Spesifikk) fra Luftfartstilsynet. Den gir adgang til flere typer opptak de fleste andre drone-piloter kan ikke kan utføre lovlig. 

Studio Portraitt Collage V3 412p W Backdrops

PORTRETTFOTO

Jeg tar portrettfoto på location, i mitt studio eller jeg kan sette opp studio hos kunden. Pressebilder, profilbilder eller miljø-portretter kan være gunstig å fotografere "on location" inne eller ute. Til studio-portretter har jeg en mengde bakgrunner å velge blant.

Photo Info Reklamefoto

REKLAMEFOTO

Reklameopptak gjør jeg på location eller i eget studio. Jeg har bred erfaring innen både reportasje og kommersiell foto og film. Den kombinasjonen er velegnet til mange typer reklameopptak.

Sosiale Medier Ikoner

SOSIALE MEDIER

Sosiale medier, som Facebook, Instagram og LinkedIn, er viktige å forholde seg til. Jeg kan ta bilder som egner seg.

Photo Info Event

EVENT

l tillegg til streaming kan jeg lage fotografi og video til eventer- eller fra eventer. Film og foto kan vises under, eller mellom, foredrag mm. Foto og reportasjefilmer kan produsere fra eventer.