STREAMING | WEBCAST | WEBINAR

Webcast (direkte video-overføring, streaming, webinar) er en super måte å dele informasjon på- fra presentasjoner av enkeltpersoner, møter, foredrag, konferanser, og egentlig fra de fleste typer event. Begravelser, bryllup, gudstjenester kan være bra og få video-overføring eller opptak fra. Likedan ulike typer sportsarrangementer. 

Webcast/webinar/streaming kan være nyttig både til bruk eksternt og internt, og kan sees uten geografiske og tidsmessige begrensninger.

Etter endt live-streaming kan opptakene være tilgjengelig for nye seere feks på web eller facebook.

M5 8508 Edit
event_DX_6086
_M5_8510

Kun opptak, uten direktesending, er selvsagt mulig, og gir mange gunstige muligheter for bruk. 

Vi holder til i Oslo, men hør gjerne med oss om streaming eller andre video-produksjoner utenfor Oslo også!


Kvalitet i lyd og bilde

God lyd og tiltalende bilde er viktig for seernes opplevelse. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og legger listen høyt for å oppnå dette. Våre webcast optimaliseres for ulike plattformer som desktop, mobil og nettbrett.

M5 6721 Edit
M5 6709 Hdr Edit Edit

Direkte overføring eller opptak?

Video kan overføres direkte eller tas opp for senere visning. Eller man kan gjerne velge begge deler. Det er gunstig å kunne se foredrag/presentasjoner når det passer, og å kunne spole fram og tilbake som en ønsker.

For mange firmaer kan det være svært gunstig å ha en serie presentasjoner tilgjengelig på web, Facebook, Youtube mm, for eksterne forbindelser, kunder og egne ansatte.

Direktesending på Facebook og Youtube

Video kan sendes direkte til ulike plattformer, slik som Facebook, Youtube og Vimeo. Etter endt webcast vil sendingen fremdeles være tilgjengelig for nye seere.

Cookies must be accepted in order to display this content. Accept
Dx 2454

Ett eller flere kameraer

Vi produserer direktesendinger, eller opptak, med 1-6 kameraer. Ett eller to kameraer kan holde til å formidle budskap på en fin måte, mens bruk av flere kameraer gir mulighet til veksle mellom ulike motiver og utsnitt for å lage en mer avansert og spennende produksjon. 

Innlegging av slides

Foredragsholders slides kan overføres direkte i webcastingen eller legges inn video-opptak. Annet materiale, som foto og video, kan også legges inn under streamingen, eller redigeres inn i ettertid.

Bilde i bilde

Bilde i bilde er det man kan kalle komplekse layouter, vanligvis sett i nyhetsprogrammer eller nettkonferanser.

Bilde i bilde går under navnet PIP (picture in picture) og vi kan vise 5 kilder på skjermen samtidig; en bakgrunn og 4 forgrunnskilder som kameraer eller presentasjoner.

Et par eksempler er disse side-ved-side talkshow-stiloppsettene, flere eksterne foredragsholdere som holder en tale samtidig, eller et panelshow.

PIP-16-9_MALER_2-side-by-side-Full_16-9
PIP-16-9_MALER_1_small_16-9_1_tall
PIP-16-9_MALER_1_small_1_big
PIP-16-9_MALER_3_small_1_big

Grafikk

Firma-logo, navn og annen grafikk kan legges inn i direkte video-streamer og opptak.

Cookies must be accepted in order to display this content. Accept

Skjermvisning på stedet

Webcasten kan vises på storskjerm parallelt med live-sendingen, eller video-opptaket.

Etterarbeid

Opptak kan redigeres og deles opp i kortere filmer og mikses med annet materiale. 

Tilleggstjenester

Vi er erfarne fotografer/videoprodusenter og kan, i tillegg til presentasjonsfilmer, levere profesjonelt materiell ifm eventer, slik som: Fotografi, bannere, plakater, filmer til visning på eventer (feks innledningsfilmer før foredrag), minifilmer som kan vises på Facebook/LinkedIn/web før eventer for å skape interesse, reportasjefilm fra eventet (feks. til bruk ifm neste event) mm.

SITATER FRA KUNDER MFL

Når Bo Mathisen filmer, kjenner jeg meg trygg. Ingen ting er overlatt til tilfeldigheter og kvalitetsambisjonen er noe vi deler. Gjennom sine linser formidler han en stemning og et nærvær som forhøyer opplevelsen. 

ELISABETH THORSEN, Ledende domkirkeprest for Oslo domkirke

Noe av det beste jeg har sett av streaming- og jeg har sett mye.

WIGGO LARSEN, Norsk Bluesunion

Tusen takk, Bo – dere er en drøm å jobbe med =)

LINE L UPPGARD, Barnekreftforeningen

...Det kunstneriske har også blitt godt ivaretatt. Det ligger en tanke bak alt fra hvor kameraene blir plassert, hva som vises i bildet og hvor fokus ligger i bildet. Kommunikasjonen med Bo Mathisen har vært god, avtalene som har blitt gjort har blitt fulgt opp og det har vært et godt samarbeid...Vi har også vært veldig fornøyd med det som har blitt levert, og kan anbefale Photofilmproduction.com.

EINAR BRATTLIE, Leder, Østkanten Bluesklubb

Photofilmproduction/Bo Mathisen produserte direkte streaming med 4 kameraer av høy kvalitet fra vår konferanse CryptoFinance 2018 på Oslo Plaza. Bo og hans medarbeidere er gode til å planlegge, og til å gjennomføre, store eventer.

Jeg anbefaler Photofilmproduction, og vi i BitSpace vil forsette det gode samarbeide med Bo i fremtiden.

JO FLOTTORP NESS, International Consultant, BITSPACE

Jeg ble positivt overrasket over hvor fint Bo Mathisen løste bestillingen av strømmet konsert fra Oslo domkirke. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra målgruppen. Samarbeidet fløt fint og resultatet imponerer.

ELI HELLAND, artist og arrangør

Oslo kommune, ved Bilfritt byliv, har benyttet Bo sine tjenester til både streaming av åpent folkemøte og til å lage en stemningsrapport fra et kulturarrangement i Oslo sentrum gjennom levende bilder.

Vi er veldig fornøyd med resultatene. Bo og hans kolleger er profesjonelle og veldig behagelig å jobbe med. Filmen fra Oslo Kulturnatt fanget både stemningen og glade mennesker på en flott måte.

TERJE ELVSAAS, Senior kommunikasjonsrådgiver, Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune