FILM

Med et fotografisk blikk, bred erfaring og riktig utstyr kan jeg som et enmanns-team (evt med et lite crew) produsere filmer i høy kvalitet til gunstige priser. 

Det kan være hensiktsmessig å kombinere opptak av både video og foto. Og droneopptak kan jeg også gjøre parallelt. Mye materiale kan brukes på flere måter, slik at en får mye ut av de samme opptakene.

Film gir selskaper en effektiv kommunikasjonsarena. Gode filmer engasjerer, informerer og skaper interesse rundt produkter og tjenester. Film blir husket, og en stilig film vitner i seg selv om et moderne firma. Et firma kunder blir interesserte i, og ansatte er stolte av å være en del av.

Jeg har lang og bred erfaring innen videoproduksjon. Innen dokumentarfeltet har jeg filmet og del-regisert Gullrutenominert TV-dokumentar (TV2), produsert video som en-manns team i Sør Sudan til dokumentar om Nilen (NRK), filmet for Internasjonale Røde Kors (bla brukt i CNN) mm. Ulike typer info-filmer har jeg produsert for TINE, Hafslund, Telenor/Norkring, Energi Norge, Oslo Filharmonien, Oslo Havn mfl.


VIL DU SE? 2 MIN FILM MED EKSEMPLER PÅ VIDEO-OPPTAK JEG HAR PRODUSERT:

Cookies must be accepted in order to display this content. Accept

FILM-IDEER

Nedenfor ser du noen ideer til filmer som vil være lønnsomme for mange firmaer. Ofte kan samme materiale brukes på flere måter, og vi kan evt produsere fotografi i høy kvalitet parallelt.

Klikk på bilder/titler for å se mer!


Grefsenkollen

FIRMAFILM

Film er fint til å presentere firmaer. Mye kan bli fortalt, på en informativ og interessant måte, i løpet av kort tid. 

Film Info Streaming

STREAMING

Direktesending/opptak fra foredrag/presentasjoner/konferanser er en super måte å dele informasjon på- eksternt og internt.

Film Info Sosiale Medier

MINIFILM-FB++

l disse dager har vi veldig tro på minifilmer til Facebook, LinkedIn, nyhetsbrev mm. Kanskje er det hensiktsmessig å produsere...

Evita 436p

REKLAMEFILM

Jeg kan produsere flere typer reklame for web, tv, kino eller bidra til sekvenser til filmer.

Film Info Produkt

INSTRUKSJONSFILM

"Forklaringsfilm" kan brukes som manual til produkter eller aktiviteter.

Film Info Eventfilm

EVENT

Korte filmer kan brukes i presentasjoner, eller mellom presentasjoner. Film kan lages fra eventer til bruk før neste event feks.

Film Info Reportasj Efilm

REPORTASJEFILM

Film-reportasjer kan fortelle mye på kort tid og være nyttig i mange sammenhenger både eksternt og internt.

Film Info Ledren Taler

LEDEREN TALER

En tale/hilsen til ansatte kan være motiverende og hyggelig. Kanskje til jul/nyttår/sommer eller fast en gang i mnd..

Flere film-forslag:

ANSATT-FILM: Film med tanke på rekruttering. Ansatt/e forteller om hvordan det er å jobbe i bedriften mm.

NYANSATT-FILM: Introduksjonsfilm med informasjon til nyansatte i bedrifter.

BLI KJENT MED ANSATTE/BEDRIFTEN: Presentasjon av ansatte på ulike avdelinger kan være interessant og miljøskapende. Og små reportasjer kan gi innsikt i deler av bedriften man kanskje ikke kjenner fra sitt daglige virke. Nye filmer kan feks presenteres månedlig på intranett og på monitorer/skjermer i bedriften. Mye av materialet kan kanskje også brukes eksternt i presentasjoner mm.


FILM PRISEKSEMPLER