FILM

Film gir selskaper en effektiv kommunikasjonsarena. Gode filmer engasjerer, informerer og skaper interesse rundt produkter og tjenester. Film blir husket, og en stilig film vitner i seg selv om et moderne firma. Et firma kunder blir interesserte i, og ansatte er stolte av å være en del av.

Vi er eksperter på korte firma-filmer og produserer filmer med eller uten droner, avanserte timelapser, stabilisatorer, spesialutstyr for montering av kamera på bil, superteler eller fish eye optikk. Og med et fotografisk blikk og avansert lydutstyr blir resultatet filmer man ønsker både å se og lytte til. Grafiske elementer og visuelle effekter i 2D, 2,5D eller 3D kan være nyttig til å øke forståelsen for historien som fortelles i filmen.

Vi er et lite team og med rasjonell drift, kan vi produsere filmer til meget gunstige priser. Det er vanskelig å være veldig eksakt når det gjelder pris på film. En film på 20 sek kan være langt mer omfattende å lage enn en film på 5 min feks. Imidlertid får du et visst inntrykk i eksemplene fra filmprisene som du finner nederst på siden. Vi tilpasser produksjonen til kundens budsjett og kan lage bra filmer også med små budsjetter. Hør med oss om mulighetene!


FILM-IDEER

Nedenfor ser du noen ideer til filmer som vil være lønnsomme for mange firmaer. Ofte kan samme materiale brukes på flere måter, og vi kan evt produsere fotografi i høy kvalitet parallelt.

Klikk på bilder/titler for å se mer!


Grefsenkollen

FIRMAFILM

Film er gunstig til å presentere firmaer. Mye kan bli fortalt, på en interessant måte, i løpet av kort tid. Flere filmer med...

Film Info Streaming

WEBCAST / STREAMING

Video-opptak fra foredrag/presentasjoner/ konferanser/eventer er en super måte å dele informasjon på- eksternt og internt. Video kan...

Film Info Sosiale Medier

MINIFILM- SOSIALE MEDIER

l disse dager har vi veldig tro på minifilmer til Facebook, LinkedIn, nyhetsbrev mm. Kanskje er det hensiktsmessig å produsere...

Evita 436p

REKLAMEFILM

Vi kan produsere flere typer reklame for web, tv, kino eller bidra til sekvenser til filmer som...

Film Info Produkt

PRODUKT / MANUAL-FILM

Short films can present products in a great way. Movies may be useful as a user's manual / manual - possibly with...

Film Info Eventfilm

EVENTFILM

Filmer kan selvfølgelig være hensiktsmessig til å formidle informasjon og til å skape oppmerksomhet...

Film Info Reportasj Efilm

REPORTASJEFILM

Filmer fra små og store hendelser i bedriften kan sikres for historien med video-reportasjer. Filmene kan...

Film Info Ledren Taler

LEDEREN TALER

En tale til ansatte fra direktør eller andre- som veiledning og motivasjon. Kan være en hilsen...

Film Info Grafikk Effekt Film

GRAFIKK/LOGO/ EFFEKTER

Film med grafiske elementer, evt animasjoner og andre visuelle effekter...

Film Info Animasjonsfilm

ANIMASJONS-FILM

Vi lager animasjonsfilmer til gunstige priser. 

Film Info 360 Film

360 GRADER

Film med presentasjon av ansatte og deres arbeidsoppgaver. Brukes gjerne...

Noen flere ideer til en film kan være en:

NYANSATT-FILM: Introduksjonsfilm med informasjon til nyansatte i bedrifter.

BLI KJENT MED ANSATTE/BEDRIFTEN: Presentasjon av ansatte på ulike avdelinger kan være interessant og miljøskapende. Og små reportasjer kan gi innsikt i deler av bedriften man kanskje ikke kjenner fra sitt daglige virke. Nye filmer kan feks presenteres månedlig på intranett og på monitorer/skjermer i bedriften. Mye av materialet kan kanskje også brukes eksternt i presentasjoner mm.


FILM PRISEKSEMPLER