WEBCAST | VIDEO STREAMING

Webcast (direkte video-overføring, streaming, webinar) er en super måte å dele informasjon på- fra presentasjoner av enkeltpersoner, møter, foredrag, konferanser, og egentlig fra de fleste typer event. Begravelser, bryllup, gudstjenester kan være bra og få video-overføring eller opptak fra. Likedan ulike typer sportsarrangementer. 

Webcast/webinar/streaming kan være nyttig både til bruk eksternt og internt, og kan sees uten geografiske og tidsmessige begrensninger.

Etter endt live-streaming kan opptakene være tilgjengelig for nye seere feks på web eller facebook.

M5 8508 Edit

Kun opptak, uten direktesending, er selvsagt mulig, og gir mange gunstige muligheter for bruk. 

Vi holder til i Oslo, men hør gjerne med oss om streaming eller andre video-produksjoner utenfor Oslo også!


PRISEKSEMPLER (inkluderer "alt"): 

WEBCAST | STREAMING OSLO: Ett kamera, 1 time video-overføring: kr 5900 eks mva

VIDEO-OPPTAK OSLO: Ett kamera, 1 time opptak, ferdig film: kr 3900 eks mva


Kvalitet i lyd og bilde

God lyd og tiltalende bilde er viktig for seernes opplevelse. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og legger listen høyt for å oppnå dette. Våre webcast optimaliseres for ulike plattformer som desktop, mobil og nettbrett.

M5 6721 Edit
M5 6709 Hdr Edit Edit

Direkte overføring eller opptak?

Video kan overføres direkte eller tas opp for senere visning. Eller man kan gjerne velge begge deler. Det er gunstig å kunne se foredrag/presentasjoner når det passer, og å kunne spole fram og tilbake som en ønsker.

For mange firmaer kan det være svært gunstig å ha en serie presentasjoner tilgjengelig på web, Facebook, Youtube mm, for eksterne forbindelser, kunder og egne ansatte.

Direktesending på Facebook og Youtube

Video kan sendes direkte til ulike plattformer, slik som Facebook, Youtube og Vimeo. Etter endt webcast vil sendingen fremdeles være tilgjengelig for nye seere.

Cookies must be accepted in order to display this content. Accept
Dx 2454

Ett eller flere kameraer

Vi produserer direktesendinger, eller opptak, med 1-6 kameraer. Ett eller to kameraer kan holde til å formidle budskap på en fin måte, mens bruk av flere kameraer gir mulighet til veksle mellom ulike motiver og utsnitt for å lage en mer avansert og spennende produksjon. 

Innlegging av slides

Foredragsholders slides kan overføres direkte i webcastingen eller legges inn video-opptak. Annet materiale, som foto og video, kan også legges inn under streamingen, eller redigeres inn i ettertid.

Grafikk

Firma-logo, navn og annen grafikk kan legges inn i direkte video-streamer og opptak.

Cookies must be accepted in order to display this content. Accept

Skjermvisning på stedet

Webcasten kan vises på storskjerm parallelt med live-sendingen, eller video-opptaket.

Etterarbeid

Opptak kan redigeres og deles opp i kortere filmer og mikses med annet materiale. 

Tilleggstjenester

Vi er erfarne fotografer/videoprodusenter og kan, i tillegg til presentasjonsfilmer, levere profesjonelt materiell ifm eventer, slik som: Fotografi, bannere, plakater, filmer til visning på eventer (feks innledningsfilmer før foredrag), minifilmer som kan vises på Facebook/LinkedIn/web før eventer for å skape interesse, reportasjefilm fra eventet (feks. til bruk ifm neste event) mm.

Sitater fra kunder

Photofilmproduction/Bo Mathisen produserte direkte streaming med 4 kameraer av høy kvalitet fra vår konferanse CryptoFinance 2018 på Oslo Plaza. Bo og hans medarbeidere er gode til å planlegge, og til å gjennomføre, store eventer.

Jeg anbefaler Photofilmproduction, og vi i BitSpace vil forsette det gode samarbeide med Bo i fremtiden.

Jo Flottorp Ness, International Consultant, BITSPACE

Oslo kommune, ved Bilfritt byliv, har benyttet Bo sine tjenester til både streaming av åpent folkemøte og til å lage en stemningsrapport fra et kulturarrangement i Oslo sentrum gjennom levende bilder.

Vi er veldig fornøyd med resultatene. Bo og hans kolleger er profesjonelle og veldig behagelig å jobbe med. Filmen fra Oslo Kulturnatt fanget både stemningen og glade mennesker på en flott måte.

Terje Elvsaas, Senior kommunikasjonsrådgiver, Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune

Samarbeidet med dere har vært supert! Vi synes dere har vært veldig gode til å kommunisere alle alternative tjenestene deres som har vært relevante for vårt behov, og dere gjorde det enkelt for oss å velge opplegget som passet best for oss. Dere var rask i respons og gjorde en god befaring av lokasjonen i forkant av filmingen slik at alt var rigget riktig og klart i tide. Spesielt honnør til Kristoffer Hartmark som utførte oppdraget for oss! Videre satt vi stor pris på at vi fikk klippet såpass hurtig etter filmingen. Takk for samarbeidet!

Christian Dahl, digital forretningsutvikler, Coor.