DENNE SIDEN ER FORTSATT UNDER KONSTRUKSJON!!!

INFO

Bo Mathisen, og hans team, produserer fotografi og film til næringsliv, reklame, presse og private. Fra portretter, produktfoto og enkle event/foredrags-filmer til reklame, mer omfattende filmer og lønnsomme totale visuelle pakker, evt med bruk av drone og andre teknikker som gir wow-aktige resultater. Bo Mathisen har vunnet en lang rekke priser for sitt visuelle arbeide og hans brede erfaring innen både presse og kommersiell foto/video kommer små og store firmaer til gode.

LØNNSOMT

l dag er det visuelle viktigere enn noen gang for firmaer. Moderne fotografi og video i høy kvalitet, gir synlighet, og vitner om en moderne bedrift som tar kunder, og ansatte, på alvor.

VALUTA FOR PENGENE

Det er gunstig å kunne få flere visuelle produkter fra samme leverandør. Og vi kan hjelpe deg med å utnytte materialet på flere måter. Det er også gunstig. Bo Mathisen er opptatt av kvalitet til gunstige priser og strekker seg langt for å oppnå resultater som er lønnsomme for kunder uavhengig av budsjett-størrelse. Enten det er krevende reklame-opptak, enkle portretter, reportasje-prosjekter, avanserte filmer eller smarte pakkeløsninger. 

VISUELL TOTAL-RENOVERING ELLER ENKELT-OPPDRAG

En total visuell gjennomgang, og fornying, gir mange firmaer et stort og lønnsomt løft. En firma-film kan i løpet av ett minutt, på en spennende måte, fortelle hva firmaet tilbyr. Fra det samme materiale kan det redigeres minifilmer til sosiale medier og presentasjoner. Kule fotografier av ansatte og produkter skaper et godt inntrykk på web mm. Vi hjelper gjerne til med ideer og utforming av ulike visuelle produkter. 

MANGE MULIGHETER

Bo Mathisens drone-lisens i høyeste klasse (RO3), åpner for mange muligheter (som de fleste andre dronepiloter ikke har). Det gjør også timelapse-utstyr, stabilisatorer, superteler, fish-eye, spesialoptikk for interiør/eksteriør, kraner, skinner, bilmontasje-utstyr, undervannskamera, 360 graders kamera, GoPro-kameraer mm.

PRISVINNENDE FOTOGRAF

Bo Mathisen har vunnet en lang rekke priser for sitt visuelle arbeid. Som fotograf i VG ble han en av landets mest premierte fotografer med en rekke priser, inkludert Årets Bilde. Han har filmet Gullrutenominert TV-dokumentar og utgitt boken Mayday som ble tildelt sølv i Årets Vakreste Bok og fikk strålende anmeldelser og omtaler i pressen. Han har hatt flere separate fotoutstillinger, blant annet to på Rådhusplassen i Oslo.

FOTO

Vi produserer næringslivsfoto, reklamefoto, pressefoto mm i høy kvalitet til rimelige priser. Priser, ideer og eksempler: SE MER!

Startside Info Foto

FILM

Vi er eksperter på korte firma-filmer laget med eller uten droner, avanserte timelapser, stabilisatorer eller annet spesialutstyr. Ideer og priseksempler: SE MER!

Startside Info Film 1

DRONE

Foto og video fra drone gir fantastiske muligheter. Bo Mathisen har en lisens i høyeste klasse (RO3) som åpner en rekke type flygninger som de fleste dronepiloter ikke har lovlig mulighet til å utføre. SE MER.

Startside Info Drone

STREAMING

Direktesending/webcast eller opptak, med 1-5 kameraer, av foredrag, presentasjoner og eventer. Mange mulig oppsett- med innlagte slides eller grafikk, visning på skjerm parallelt med sending mm. Eget wifi-oppsett. God lyd og bildekvalitet, og rimelige priser. Info og sitater fra kunder: SE MER!

Startside Info Streaming

EVENT

l tillegg til streaming (se over) kan vi fotografere eller lage reportasje-film fra eventer. Til bruk under eventer kan vi produsere film og foto som vises på skjerm, til foredrag, eller som fengende minifilmer mellom presentasjoner. SE MER!

Small Test Image

UTSMYKNING/KUNST

Fotografi til kunst/utsmykning kan lages fra eksisterende materiale, eller nytt kan produseres. Motiver kan relateres til firma og farger kan tilpasses interiør. Foto kan trykkes på ulike materialer. Få ideer: SE MER!

Small Test Image

360° | FOTO+FILM

Pris: Ta kontakt! 360 graders fotografering kan være hensiktsmessig og stilig for mye. Vi lager bilder i høy kvalitet, slik at du kan se overalt. 

360 Wide Small

GRAFISK LOGO / ANIMASJON

Tekst tekst og tekst!!

Film Graphics Effects 280

VIDEO / FOTO BANK-LAGRING FOR KUNDER

Info om hva du får hvis du bruker våre tjenester og spesialrabatt når du bruker foto + filmpakker.

Storage Hard Drive Button Mobile Frontpage

INFO SKJERMER | SCREEN PUBLISHING

Bruk av informasjonsskjermer er lønnsomt for mange selskaper. Innhold kan enkelt publiseres for en enkelt skjerm, eller kan administreres sentralt til mange skjermer / steder. Vi er partnere med Databeat og kan bistå bedrifter med anskaffelse av skjermer, lisenser og innhold.

Info Screens

CRUISEPHOTOFILM

Hvis du ønsker å skyte spesifikt materiale (foto / film) eller vil ha fra eksisterende materiale, vennligst finn mer cruise / reise relatert informasjon på Cruisephotofilm siden.

Mg 0689

MAYDAY

Pris: Kr 200.-

Prisbelønnet fotodokumentarbok med fotografier av mennesker i nær 20 land som alle har til felles et behov for hjelp.

Mayday Slides 3214 600p

UTSTILLINGS RIGG TIL LEIE

Til bruk ute og inne.

Kan ev selges.

Ta kontakt for pris!

Mayday Utstilling