DENNE SIDEN ER FORTSATT UNDER KONSTRUKSJON!!!

INFO

Bo Mathisen, og hans team, produserer fotografi og film til næringsliv, reklame, presse og private. Fra portretter, produktfoto og enkle event/foredrags-filmer til reklame, mer omfattende filmer og lønnsomme totale visuelle pakker, evt med bruk av drone og andre teknikker som gir wow-aktige resultater. Bo Mathisen har vunnet en lang rekke priser for sitt visuelle arbeide og hans brede erfaring innen både presse og kommersiell foto/video kommer små og store firmaer til gode. Og nå kjører vi gunstige priser det er lett å finne ut av.

Alle liker overraskende gode bilder, men ingen liker overraskende fakturaer. Vi ønsker å gjøre det enkelt og forutsigelig å bruke oss. Derfor har vi våget oss frempå med noe som fotografer sjeldent gjør; presentere en prisliste! Klikk på en av tjenestene under for mer info og priseksempler som dekker de fleste jobber.

Jobben vår består av planlegging, pakking, reise, rigge utstyr, fotografere og komme oss tilbake til kontoret hvor vi laster inn bilder/video. Fotografier vurderes, og første utvalg og justering gjøres før kontaktkopier (små bilder for utvelgelse) lages og mailes kunden. Kunden velger bilder (hvis det ikke er ønske om at vi tar utvelgelsen), som vi bildebehandler og sender over nettet via WeTransfer i jpg og tif. Bildene blir arkivert med back up, på minst 3 disker og 2 adresser. Alt dette er lagt inn i fotografi-pakkeprisene. For heldag er 8 ferdigbehandlede bilder inkludert, men vi kan utmerket godt levere 20 bilder eller mer etter én dags jobb, men dette vil da medføre mer bildebehandling og noe høyere budsjett. Ta kontakt for spørsmål/ønsker/forslag!

Small Test Image V2

FOTO

Vi produserer fotografi i næringsliv, reklame, portrett og reportasje i høy kvalitet til rimelige priser.

Small Test Image V2

FILM

Film gir bedrifter en effektiv kommunikasjonsarena. Gode filmer engasjerer, informerer og skaper interesse for produkter og tjenester.

Drone 1080844 640

DRONE

Vår lisens (RO3) og erfaring gir fantastiske muligheter til de fleste type opptak.

Streaming

WEBCAST / STREAMING

Direkte video-streaming av foredrag, event og konferanse. 1-5 kameraer, ett PIP (bilde i bilde), eget wifi-oppsett, pro lyd og slides / grafikk kan legges til live / direkte eller senere.‪ 

360 Wide Small

360° | FOTO+FILM

360 graders fotografering kan være hensiktsmessig og stilig for mye. Vi lager bilder i høy kvalitet, slik at du kan se overalt. 

Film Graphics Effects 280

GRAFISK LOGO / ANIMASJON

Tekst tekst og tekst!!

Info Screens

INFO SKJERMER | SCREEN PUBLISHING

Bruk av informasjonsskjermer er lønnsomt for mange selskaper. Innhold kan enkelt publiseres for en enkelt skjerm, eller kan administreres sentralt til mange skjermer / steder. Vi er partnere med Databeat og kan bistå bedrifter med anskaffelse av skjermer, lisenser og innhold.

Storage Hard Drive Button Mobile Frontpage

VIDEO / FOTO BANK-LAGRING FOR KUNDER

Info om hva du får hvis du bruker våre tjenester og spesialrabatt når du bruker foto + filmpakker.

Mg 0689

CRUISEPHOTOFILM

Hvis du ønsker å skyte spesifikt materiale (foto / film) eller vil ha fra eksisterende materiale, vennligst finn mer cruise / reise relatert informasjon på Cruisephotofilm siden.

Mayday Slides 3214 600p

MAYDAY

Prisbelønnet fotodokumentarbok med fotografier av mennesker i nær 20 land som alle har til felles et behov for hjelp.

Mayday Utstilling

UTSTILLINGS RIGG TIL LEIE

Til bruk ute og inne.

Kan ev selges.

Ta kontakt for pris!